tiistai 16. helmikuuta 2010

Asiakasrekisteri

STOCKMANN

Stockmannin kanta-asiakas palvelut ja kortit

Kuten jo olemme aiemmissa esimerkeissä nähneet yrityksillä voi olla erilaisia ostosummien perusteella saatavia kanta-asiakas/etu-kortteja. Stockmann esimerkkinä näistä on yksi Suomen ehkä tunnetuimmista. Stockmannilla on mahdollisuus saada kanta-asiakas korttiinsa tili, sekä Credit/Debit mahdollisuudet sekä Master Card ominaisuus. Olemassa on käteiskortti, Stockmann MasterCard ja Exlusive- kantiskortit. Kortteihin saa myös rinnakkaisominaisuuden.

Yrityksen nettisivuilla osataan kertoa kanta-asiakas rekisterin eduista asiakkaalle seuraavaa:
"Stockmannin kanta-asiakkaat saavat Stockmaan tavaratalosta ja useista Stockmann- konserniin kuuluvista yksiköistä sekä Stockmannin yhteistyökumppaneilta tuote ja palveluetuja." (
http://www.stockmann.fi/)

Stockmannin käteiskorttia voi hakea 12 vuotta täyttäneet huoltajan suostumuksella. Käteiskortti on kuluttajalle maksullinen. Kanta-asiakas pitää olla myös Suomen kansalainen tai jolla on kotipaikka Suomessa.

Kanta-asiakas korttia näytetään ostosten teon yhteydessä kassalla. Nettisivuilla kerrotaan myös, että Stockmann voi lähettää kanta-asiakkailleen postia eduista ja tuotekatalogeja tuotteistaan.

Itse Stockmannin käteiskortti asiakkaana saan kotiin aina silloin tällöin kirjeen, jossa on Stockmannin katalogi, jossa kerrotaan uusimmista tarjouksista joita kortilla saa. Itse olen kokenut, että vaikka en exlusive-tasolle ostoillani pääsisikään, silti Stockmannin kanta-asiakas tarjoukset ovat hyviä ja huomattava etu siihen, jos korttia ei olisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti